Papīrs, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Forevent.lv, skaņas, gaismas, skatuves tehnikas noma

Turpinām strādāt, gaidām ciemos!
Daugavgrīvas 68a, Rīga LV-1007
Gaismas tehnikas noma. Pasākumu apskaņošana. Pasākumu tehniskais noformējums. Tehniskais nodrošinājums. Pasākumu apgaismojums. Skaņas noma. Gaismas iekārtu noma. Skaņu iekārtu noma. Specefekti. Skatuve. Skatuves, podesti. Aproces. Aksesuāri pasākumiem. Kontroles aproces. Silikona aproces. Ieejas aproces. Auduma, plastikāta aproces.

Discomania.lv, skaņas, gaismas tehnikas tirdzniecība

Turpinām strādāt, gaidām ciemos!
Daugavgrīvas 68a, Rīga LV-1007
Gaismas, skaņu, mūzikas iekārtas, Skaņas un gaismas iekārtu instalācija, projektu izstrāde, remonts, apziņošana, Skaņa, Akustiskās sistēmas, Prožektori, LED apgaismojums, Specefekti, Skatuves podesti, Mikrofoni, Audio kabeļi, Mūzika, Profesionālā ārpustelpu tehnika, Ārpustelpu tehnika, UV krāsas ķermenim, Profesionālas iekārtas, ADJ,

Kalifeks24, SIA

Malnavas 15, Rīga LV-1057
Plastilīni, Māli, Masas modelēšanai, Ogle, Sepija, Kodoli, Naži, Špakteles, Veidošanas steki, Sūkļa otas, papīrs

Pipelife Latvia, SIA

Kārļa Ulmaņa gatve 2, Rīga, LV-1004
Plastmasas cauruļvadu sistēmu ražotājs, cauruļvadi ūdensapgādei, cauruļvadi kanalizācijai, cauruļvadi drenāžai, cauruļvadi kabeļu aizsardzībai, cauruļvadi gāzei, cauruļvadi apkurei un industriālajām sistēmām, iekšējie tīkli, ārējie tīkli, ārējā ūdensapgāde, ārējā kanalizācija, lietus ūdeņu kanalizācija, drenāža ceļu būvei, kabeļu

Kristafors, SIA, Kancelejas preču veikals

Brīvības 11, Krāslava, Krāslavas nov. LV-5601
rakstāmpiederumi, plānotāji, burtnīcas, klades, preces zīmēšanai, pildspalvas, grāmatvedības veidlapas, papīrs

Ingara Ozolnieka metālapstrādes darbnīca

"Krimuldas Pakalni" , Krimuldas pagasts, Siguldas nov. LV-2144
Plastmasas un metāla virpošana, frēzēšana, urbšana, ēvelēšana un griešana dažādos leņķos, metāla metināšana, presēšana ar hidropresi, lauksaimniecības un citas tehnikas remonts un detaļu izgatavošana. Bojāto detaļu atjaunošana, restaurācija, izgatavošana no jauna. Metāls, metālizstrādājumi, metāla, metālapstrādes (metālapstrāde)
ZL.LV iesaka

Aimer, SIA

Vienības gatve 109, Rīga LV-1058
Importa pārvadājumi, eksports, tranzīts, vietējie pārvadājumi, kravu pārvadājumu, kravu apdrošināšana, muitas brokeru pakalpojumi, noliktavu pakalpojumi, personīgo mantu pārvadājumi, salikto kravu pārvadājumi, kabotāžas pārvadājumi, ekspress kravu piegāde, kravu iekraušana un izkraušana, projektu loģistika, prāmju biļetes,

Valda, veikals

Rīgas 38, Daugavpils, LV-5401
Tūrisma suvenīri ar Latvijas, Daugavpils, Latgales simboliku, magnēti, māla izstrādājumi, gultas veļa, dāvanu kartiņas, dāvanu kastītes, spilveni, dekoratīvie spilveni, segas, pledi, galdauti, šalles, gultas pārklāji, salvetes, gleznas, spoguļi, atklātnes, pulksteņi, krūzes, maki, lādītes, dekoratīvās figūras, telpu dekori, svečturi,

Līgas Floristika, SIA

Tērbatas 1, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Par uzņēmumu:

Līgas floristika Valmierā. Floristika, floristikas materiāli, dāvanas, pērles, pērlītes, dāvanu papīrs, lentes, lentītes, spalvas, materiāli dekorēšanai, dāvanu kastītes, putuplasta izstrādājumi, saiņojamie materiāli Valmierā. Helija baloni un to piepūšana. Dekoru noma, no foto stūrīša līdz kazu galdam. Svečturi, likturi, spuldžu virtenes, arkas, stikla trauki, karodzini.

Greta, SIA, sveču veikals

Braslas 24b, Rīga, LV-1035
Apraksts: Viena no lielākajām sveču vairumtirdzniecības firmām Latvijas tirgū. Tirdzniecībā aptuveni 500 dažādu krāsu, formas, smaržu sveces. SIA ”Greta” preču izvēles pamatā ir kvalitāte, jaunākās tendences, praktiskums. Pateicoties vairāku gadu laikā iekrātai pieredzei, ir rūpīgi atlasīts kvalitatīvs sortiments. www.greta.lv

SIA SELECT, interneta veikals NETPRICE.LV

Ventspils 63b, Rīga LV-1046
Apraksts: Interneta veikals www.netprice.lv piedāvā saviem klientiem  plašu saimniecības preču, sadzīves tīrīšanas līdzekļu un higiēnas preču  izvēli, kā arī izcilu kafijas sortimentu. Atsaucīgi darbinieki vienmēr  pakonsultēs un palīdzēs veikt pareizo izvēli. Nodrošinām ērtu pasūtījumu piegādi visā Eiropas teritorijā. Uzticami ražotāji un izdevīgas cenas.

LABAS PRECES, lietotu mēbeļu veikals-noliktava Rīgā, SIA JKS Holding

Stārķu 1, Jelgava, LV-3008
Apraksts:

Mazlietotas, lietotas, antīkas un jaunas mēbeles – to visu atradīsiet mūsu lielajā, daudzveidīgajā un mūsdienīgajā mēbeļu veikalā – noliktavā Labas Preces. Nav noslēpums, ka esam citādāks lietotu mēbeļu veikals, jo neviena cena nav akmenī kalta, un bieži pircējam noskatīto preci izdodas nopirkt ar lielu atlaidi – līdz pat 30%. Piedāvājam bezmaksas piegādi pa visu Latviju, pirkumiem no 50eur.

Anytime Planner, SIA

G.Apiņa 18-100, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201

Mūsu kāzu plānotājs Izplāno savas sapņu kāzas ar Mūsu kāzu plānotājs! Šis plānotājs ir veidots tā, lai jums būtu vieglāk plānot un organizēt savu kāzu dienu. Mūsu kāzu plānotājs ir vieta, kur smelties idejas un veikt nepieciešamos pierakstus. Plānotājam ir 15 nodaļas ar minimālistiskām līnijveida ilustrācijām, 250 lpp. Pieejams mūsu e-veikalā mākslīgos ādas vākos ar iekškabatiņām, atveramu riņķu mehānismu, vietu pildspalvai, zīmuli. Piecos pasteļtoņos. Lieliska dāvana līgavai un līgavainim, kas paziņojuši par savu saderināšanos. 

https://www.anytimeplanner.lv/veikals/item/planotaji/2148871/

 

Plānotājs Manas 100 grāmatas Grāmatu lasīšana ir aizraujoša! Katra grāmata, ko izlasām, mums iemāca ko jaunu, pastāsta kaut ko, vai liek par kaut ko padomāt..Manas 100 grāmatas ir plānotājs, ar kura palīdzību kolekcionēsim savas izlasītās grāmatas. Mums katram ir tāda grāmata, kuru izlasot, žēl to nest atpakaļ uz bibliotēku, taču pirktām grāmatām plauktos arī vairs nav vietas. Tagad ar Manas 100 grāmatas palīdzību mēs varēsim krāt atmiņas par grāmatām kopā. Šis plānotājs var būt Tavs izaicinājums izlasīt 100 grāmatas, vai arī vari izaicināt kādu doties aizraujošā grāmatu lasīšanas piedzīvojumā kopā. Plānotājs Manas 100 grāmatas ir lieliska dāvana grāmatu lasīšanas entuziastiem. 

https://www.anytimeplanner.lv/veikals/item/planotaji/manas-100-gramatas/

 

Mans 90 dienu plānotājs Plānotājs Mans 90 dienu plānotājs ir bez datumiem - ieraksti datumu un dienu pats! Plānotājā ir: Vieta darāmajiem darbiem 00:00-23:00; Vieta prioritātēm; Vieta, kur sekot līdzi savam izdzertā ūdens daudzumam; Vieta, kur izplānot ēdienreizes; Vieta šodienas svarīgākajam notikumam; Viena lapas puse veltīta tikai piezīmēm. Šāds plānotājs ir ideāls risinājums, ja līdz šim nav bijusi vajadzība plānot dienu, bet tagad to ir jāsāk darīt. Lieliski piemērots studentiem (pierakstīt lekciju grafiku, piezīmēs sarakstīt mājas darbus, izplānot savas ēdienreizes un plānot savu budžetu atbildīgi) Lieliski piemērots skaistumkopšanas speciālistiem. Kad Mans 90 dienu plānotājs būs aizpildīts, mūsu internetveikalā varēsi iegādāties TIKAI iekšlapas un saglabāt jau esošos vākus. Plānotāji šobrīd pieejami RU, LV, ENG valodās.

Pieejami divi dizaini: 

https://www.anytimeplanner.lv/veikals/item/planotaji/mans-90-dienu-planotajs-violets/

https://www.anytimeplanner.lv/veikals/item/planotaji/planotajs-mans-90-dienu-planotajs/

 

Nedeļu plānotājs 2023. gadam  2023. gada nedēļas plānotāji ir klāt! 

Plānotājā iekļauts: 2023. gada kalendārs; Pieraksti dienas plānus no 7:00 - 20:00; Vieta piezīmēm; Ceriņu violetā, Debesu zilā, Klasiski melnā, Okeāna zilā, Klasiski brūnā un Saulesstaru dzeltenā krāsā; Lapas izmērs  210mm x 135 mm; Vāku izmērs 230mm x 180 mm. Ceriņu violeto, Klasiski melno un Debesu zilie plānotāji tiks izsūtīti 5 darba dienu laikā pēc apmaksas saņemšanas. Okeāna zilo un Klasiski brūno plānotāju saņem savā pakomātā līdz 10.11.2022.

https://www.anytimeplanner.lv/veikals/item/planotaji/planotajs-2023-nedelas/

 

Dienu plānotājs 2023. gadam 2023. gada dienas plānotāji ir klāt!

Plānotājā iekļauts: Pieraksti dienas plānus no 6:00 - 20:00 (ik pa 30 minūtēm); Izvirzi piecas prioritātes; Plāno ēdienreizes un seko līdzi uzņemtajam ūdens daudzumam; Vieta piezīmēm; Ceriņu violetā, Debesu zilā, Klasiski melnā, Okeāna zilā, Klasiski brūnā un Saulesstaru dzeltenā krāsā; Lapas izmērs  210mm x 135 mm; Vāku izmērs 230mm x 180 mm. Ceriņu violeto, Klasiski melno un Debesu zilie plānotāji tiks izsūtīti 10.10.2022. Okeāna zilo un Klasiski brūno plānotāju saņem savā pakomātā līdz 10.11.2022.

https://www.anytimeplanner.lv/veikals/item/planotaji/planotajs-2023/

 

Plānotājs Manas 100 receptes Ēst gatavošana ir māksla! Katra recepte ir citādāka un ar savām niansēm. Grūti ir visu atcerēties no galvas.. Manas 100 receptes ir plānotājs, ar kura palīdzību pierakstīsim garšīgākās receptes. Atradi kādu garšīgu recepti internetā? Pieraksti to, lai katru reizi nebūtu jāmeklē tā. Izdomāji pats savu recepti? Pieraksti to, lai vari to nodot mantojumā. 4 krāsas - klasiski melnā, debesmannas rozā, ceriņu violetā un debesu zilā. Vāku iekšmalās 8 kabatiņas čekiem, vizītkartēm, piezīmju lapiņām, kā arī 2 vietas, kur piestiprināt pildspalvu vai zīmuli. Magnētiska aizdare. Vāki - 235mm x 189mm, lapas - 210mm x 148mm, riņķi - 25-30mm diametrs

https://www.anytimeplanner.lv/veikals/item/planotaji/planotajs-manas-100-receptes/

 

Pierakstu klades Anytime Klades ir mākslīgos ādas vākos, piecās dažādās krāsās, ar atveramu riņķu mehānismu. Pierakstu klades ir lieliska vieta, kur izlikt savus mērķus un sapņus uz papīra. Tā ir vieta piezīmēm, skicēm, idejām. Lieliska un gaumīga dāvana kolēģiem, draugiem, ģimenes locekļiem.  Klades ir pieejamas divos veidos - ar 100 un 150 iekšlapām. Izvēlies savu - klasiski melno, ceriņu violeto, saulesstaru dzelteno, debesmannas rozā vai debesu zilo.

https://www.anytimeplanner.lv/veikals/category/pierakstu-klades/

Sava grāmata, izdevniecība

Lielā Skolas 6, Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
Par izdevniecību:

Ja vēlaties izdot grāmatu, tad mūsu profesionālā un pieredzējusī komanda būs priecīga palīdzēt! Jau kopš 2015. gada esam starp TOP10 Latvijas izdevniecībām un palīdzējuši vairāk nekā 300 autoriem viņu darbu tapšanā!

Kā izdot grāmatu? Ja esat saskārušies ar jautājumu - kā izdot savu grāmatu, neieguldot šajā darbā nesamērīgi lielus līdzekļus, tad mēģināsim pastāstīt, kā to izdarīt profesionāli, interesanti un neieguldot šajā darbā nesamērīgi lielus līdzekļus. Lai cik dīvaini neliktos, pats galvenais un lielākais darbs ir – pašas grāmatas sarakstīšana. Tātad, kas būtu jāzina autoram, kurš vēlas savu darbu izdot grāmatas veidā? Vislabāk būtu, ja jūsu sarakstītais darbs būtu jau elektroniskā veidā - kādā no teksta programmām. Piemēram – Word. Esam pārrakstījuši arī grāmatas no rokraksta, tomēr šajā gadījumā jārēķinās ar papildus izmaksām – teksta ievadīšana datorā. Pēc tam vajadzētu sazināties ar izdevniecību (vislabāk nosūtot e-pastu – info@savagramata.lv) un vienoties par dažām tehniskajām niansēm. Šeit būs dažas lietas, kuras ir vērts izsvērt attiecībā uz grāmatas izdošanu:

Vai grāmatu taisīt cietajos vākos vai mīkstajos? Cieto vāku sējums izmaksā dārgāk, bet ne ļoti. Klāt jāskaita aptuveni 2-3 eur uz grāmatu, atkarībā no formāta un tirāžas. Cieto vāku grāmatām iekšlapas tiek šūtas, un tās ir vieglāk šķirstīt. Kompromiss starp līmētu mīksto vāku grāmatu un grāmatu cietajos vākos var būt mīksto vaku grāmata ar šūtām iekšlapām.

Kādā formātā jūs vēlaties savu grāmatu? Mūsu ieteikums ir izvēlēties kādu no standarta formātiem, kas ļaus ietaupīt uz papīra atgriezumiem un tehniskajiem procesiem ražošanā. Šie daži standarta formāti būtu:

✓ A6 (105 x 148 mm) ✓ A5 (148 x 210 mm) ✓ B5 (170 x 240 mm) ✓ A4 (210 x 297 mm) ✓ vai cieto vāku sējumiem 200 x 280 mm

Ņemot vērā jūsu vēlmes un konkrētā darba specifiku, ieteiksim jums piemērotāko grāmatas formātu.

Vai iekšlapās būs tikai teksts, vai vēlaties ievietot arī krāsainus attēlus un bildes?

Tas ir svarīgi pie cenas aprēķināšanas, jo grāmatas ar krāsainām bildēm ir būtiski dārgākas par melnbaltas druku. Cenas aprēķinā svarīgi arī zināt, vai visas lappuses būs krāsainas vai tikai dažas. Ja grāmatā iekļausiet tikai dažas krāsainas lappuses, tas noteikti būs lētāk, nekā drukāt visu krāsainu.

Kāda būs grāmatas tirāža? Šis ir ļoti svarīgs jautājums, jo no tā atkarīga grāmatas cena. Mēs varam nodrukāt mazas tirāžas – 20 vai 50 grāmatas – vai arī lielākas tirāžas – 300 un 500 grāmatas. Jāatceras, ka pēc pirmās tirāžas vienmēr ir iespējama piedruka un grāmatas atkārtota druka. Ja grāmata domāta tikai jūsu draugiem un radiem kā dāvana vai piemiņa, tad, iespējams, pietiks ar 50 eksemplāriem. Bet, ja vēlaties grāmatu arī izplatīt veikalos, tad jāplāno vismaz 100 eksemplāru druka.

Vai vēlaties grāmatu paturēt sev vai gribēsiet, lai mēs to arī izplatām grāmatu tirdzniecības vietās? Mūsu izdevniecība piedāvā pakalpojumu, kas ļauj jūsu izdoto darbu izplatīt Latvijas grāmatu veikalos. Mums ir noslēgti sadarbības līgumi ar lielākajiem grāmatu tirgotājiem Latvijā (gan mazumtirdzniecībā gan vairumtirdzniecībā). Vienojoties par grāmatas izplatīšanu, jāņem vērā, ka tas ir maksas pakalpojums un ka apmaksa par pārdoto tiek veikta tikai pēc grāmatu realizācijas veikalos. Ja ir saņemta autora atļauja, tad mēs veicam grāmatas pārdošanu arī savā mājaslapā: www.savagramata.lv. Šis ir bezmaksas pakalpojums. Izdevniecība palīdzēs jums tikt galā arī ar grāmatas iekšlapu maketu un vāka dizaina noformējumu. Grāmatai tiks piešķirs ISBN kods), kas ļaus jūsu grāmatu atrast arī Latvijas Nacionālās bibliotēkas katalogā.

Green Line Services, SIA

J. Poruka 39, Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
Pakalpojumi: ✓ tekstilizstrādājumu, veļas, darba apģērbu mazgāšana ✓ tekstilizstrādājumu ķīmiskā tīrīšana ✓ tekstilizstrādājumu, veļas, darba apģērbu noma ✓ telpu un teritoriju uzkopšana un tīrīšana (ikdienas uzkopšanas serviss, ģenerālā tīrīšana, paklāju, grīdu tīrīšana, logu mazgāšana, vaskošana, mīksto mēbeļu tīrīšana, pēcremonta uzkopšana) ✓ preču tirdzniecība (darba apģērbi, darba apavi, darba cimdi, sadzīves ķīmija, tekstilizstrādājumi, rūpnieciski atjaunoti ieejas paklāji, individuālās aizsardzības līdzekļi, vairumtirdzniecība) ✓ darba apģērbu remonts ✓ darba apavu serviss ✓ darba cimdu serviss ✓ emblēmu serviss (logo uz darba apģērba, marķēšana)

MINT Textile Management ĶĪMISKĀ TĪRĪTAVA UN VEĻAS MAZGĀTAVA

Dobeles 30a, Daugavpils, LV-5404
Pakalpojumi.: ✓ tekstilizstrādājumu, veļas, darba apģērbu mazgāšana ✓ tekstilizstrādājumu ķīmiskā tīrīšana ✓ tekstilizstrādājumu, veļas, darba apģērbu noma ✓ telpu un teritoriju uzkopšana un tīrīšana (ikdienas uzkopšanas serviss, ģenerālā tīrīšana, paklāju, grīdu tīrīšana, logu mazgāšana, vaskošana, mīksto mēbeļu tīrīšana, pēcremonta uzkopšana) ✓ preču tirdzniecība (darba apģērbi, darba apavi, darba cimdi, sadzīves ķīmija, tekstilizstrādājumi, rūpnieciski atjaunoti ieejas paklāji, individuālās aizsardzības līdzekļi, vairumtirdzniecība) ✓ darba apģērbu remonts ✓ darba apavu serviss ✓ darba cimdu serviss ✓  emblēmu serviss (logo uz darba apģērba, marķēšana)

MINT Textile Management, pieņemšanas punkts

Cēsu 20, Limbaži, Limbažu nov. LV-4001
Pakalpojumi:

 

✓  tekstilizstrādājumu, veļas, darba apģērbu mazgāšana ✓ tekstilizstrādājumu ķīmiskā tīrīšana ✓ tekstilizstrādājumu, veļas, darba apģērbu noma ✓ telpu un teritoriju uzkopšana un tīrīšana (ikdienas uzkopšanas serviss, ģenerālā tīrīšana, paklāju, grīdu tīrīšana, logu mazgāšana, vaskošana, mīksto mēbeļu tīrīšana, pēcremonta uzkopšana) ✓ preču tirdzniecība (darba apģērbi, darba apavi, darba cimdi, sadzīves ķīmija, tekstilizstrādājumi, rūpnieciski atjaunoti ieejas paklāji, individuālās aizsardzības līdzekļi, vairumtirdzniecība) ✓ darba apģērbu remonts ✓ darba apavu serviss ✓ darba cimdu serviss ✓ emblēmu serviss (logo uz darba apģērba, marķēšana)

MINT Textile Management VEIKALS UN PAKALPOJUMU CENTRS

Piedrujas 7, Rīga, LV-1073
Pakalpojumi.: ✓ tekstilizstrādājumu, veļas, darba apģērbu mazgāšana ✓ tekstilizstrādājumu ķīmiskā tīrīšana ✓ tekstilizstrādājumu, veļas, darba apģērbu noma ✓ telpu un teritoriju uzkopšana un tīrīšana (ikdienas uzkopšanas serviss, ģenerālā tīrīšana, paklāju, grīdu tīrīšana, logu mazgāšana, vaskošana, mīksto mēbeļu tīrīšana, pēcremonta uzkopšana) ✓ preču tirdzniecība (darba apģērbi, darba apavi, darba cimdi, sadzīves ķīmija, tekstilizstrādājumi, rūpnieciski atjaunoti ieejas paklāji, individuālās aizsardzības līdzekļi, vairumtirdzniecība) ✓ darba apģērbu remonts ✓ darba apavu serviss ✓ darba cimdu serviss ✓ emblēmu serviss (logo uz darba apģērba, marķēšana)

MINT Textile Management, pieņemšanas punkts

Strēlnieku 2, Sigulda, Siguldas nov., LV-2150
Pakalpojumi: ✓ tekstilizstrādājumu, veļas, darba apģērbu mazgāšana ✓ tekstilizstrādājumu ķīmiskā tīrīšana ✓ tekstilizstrādājumu, veļas, darba apģērbu noma ✓ telpu un teritoriju uzkopšana un tīrīšana (ikdienas uzkopšanas serviss, ģenerālā tīrīšana, paklāju, grīdu tīrīšana, logu mazgāšana, vaskošana, mīksto mēbeļu tīrīšana, pēcremonta uzkopšana) ✓ preču tirdzniecība (darba apģērbi, darba apavi, darba cimdi, sadzīves ķīmija, tekstilizstrādājumi, rūpnieciski atjaunoti ieejas paklāji, individuālās aizsardzības līdzekļi, vairumtirdzniecība) ✓ darba apģērbu remonts ✓ darba apavu serviss ✓ darba cimdu serviss ✓  emblēmu serviss (logo uz darba apģērba, marķēšana)

ArtFabrics, SIA, ierāmēšanas salons

Skolas 27, Rīga LV-1010
Apraksts: SIA "Artfabrics" nodarbojas ar visu veidu ierāmēšanu. Mūsu praksē ir noformēt visas izsoles, kuras notiek Rīgā, gan izstādes, gan dizaina objektus. Sadarbojamies ar māksliniekiem, galerijām, izsolēm, bankām un citām iestādēm, kuras saistītas ar mākslu, dizainu u.c. Esam atvērti dažādiem kreatīviem darbiem - nebaidāmies izpildīt jebkuru klienta vēlmi un fantāziju!