Papīrs, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Gofre Baltija, SIA

Kartona kastes gofrētais kartons iepakojuma papīrs
Lokomotīves 142, Rīga LV-1063
Iepakojuma papīrs: ✓ Iepakojuma papīrs pēc pasūtījuma ✓ Iepakojuma papīra griešna ✓ Vienmēr pieejams ietinamais papīrs 15 kg pakās,loksnes izmērs 60 x 85 cm. ✓ Ietinamais papīrs ✓ Ietinamais papīrs ruļļos ✓ Iepakojuma papīrs ruļļos ✓ Ziedu ietinamais papīrs ✓ Kartona kastes

ONRO, SIA

Sitas 2, Rīga, LV-1073
Medicīnas preču veikals:: ✓ Medicīnas preču vairumtirdzniecība ✓ Medicīnas preces un instrumenti ✓ Laboratorijas preces un iekārtas ✓ Tehniskie palīglīdzekļi ✓ Militārās preces ✓ Ķirurģijas preces ✓ Medicīnas apģērbs ✓ Rehabilitācijas preces ✓ Fizioterapijas preces ✓ Ergoterapijas preces ✓ Ginekoloģijas preces ✓ Zobārstniecības materiāli, preces un iekārtas ✓ Kosmētisko salonu aprīkojums un preces ✓ Medicīnas mēbeles ✓ Svari un mērinstrumenti ✓ Papīrs un papīra izstrādājumi ✓ Mazgāšanas un tīrīšanas līdzekļi

Galangal, SIA

Ūnijas 15, Rīga LV-1039
Materiāli, kurus piedāvājam savākt.: ✓ Plēves, BigBagi, HDPE kannas; ✓ Kartons/Papīrs, Tipogrāfijas papīru atgriezumi, Koka iepakojumi; ✓ Kātridži, Plastmasa, Stikla iepakojumi; ✓ Alumīnija kannas, PVC logu rāmji, Riepas. Mūsu produkti:: ✓ izejmateriāli; ✓ granulas; ✓ maisi- dažāda izmēra LDPE maisi, ražoti no Latvijā savākta otreiz pārstrādājama materiāla.

Viatek 1, SIA

F.Sadovņikova 39-4.st., Rīga, LV-1003
Produkti:: ✓ Tehniskā sāls ✓ Kalcija hlorīds ✓ Regenit tabletes ✓ Laizāmais sāls lopiem ✓ Atkritumu smalcināšana Par mums::

SIA VIATEK 1 nodarbojas ar tehniskās sāls piegādēm ceļu uzturētājiem un pašvaldībām jau kopš 1995. gada 28. novembra, kad tas bija vienīgais uzņēmums Latvijā, kas nodrošināja šādu pakalpojumu. Jau kopš uzņēmuma darbības pirmsākumiem SIA VIATEK 1 uztur ciešu sadarbību ar valsts akciju sabiedrību „Latvijas autoceļu uzturētājs”, VSIA „Latvijas valsts ceļi” un Latvijas Republikas pašvaldību uzņēmumiem, ziemas sezonā piegādājot augstas kvalitātes tehnisko sāli autoceļu apstrādei pret apledojuma veidošanos.

Mūsu dārzs, veikals

Pils 16, Ventspils, LV-3601
Piedāvājums: ✓ Sēklas sīkfasējumā ✓ Sēklas profesionāliem audzētājiem ✓ Maura zālieni ✓ Lopbarības zālāji ✓ DCM mēslošanas līdzekļi Sēklas: ✓ ZIEDU SĒKLAS: dālijas, ipomejas, flokši, japānas apinis, hiacinšu pupas, begonijas, asarīne, atraitnītes, balzamīnes, samtenes, asteres, gazānijas, kreses, puķu zirņi, rudbekijas, kobejas, limonijas, mārpuķītes, petūnijas, pīpenes u.c. ✓ DĀRZEŅU SĒKLAS: burkāni, arbūzi, galda bietes, galda kāļi, gurķi, kabači, kāposti, kolrābji, ķirbji, pipari, patisoni, pētersīļi, pupas, pupiņas, puravi, rāceņi, redīsi, rutki, salāti, skābenes, sīpoli, spināti, tomāti, ziedkāposti, zirņi, cigoriņi, zemenes, dilles, artišoki, melones, selerijas, baklažāni, brokoļi u.c. ✓ GARŠAUGU SĒKLAS: estragons, lapu sinepes, pupu mētra, salvija, tabaka, fenhelis, citronmelisa, baldriāns, anīss, mangolds, koriandrs, baziliks, raudene, mārdadzis, sirdsmātere, lupstājs, rūta, fizālis, gurķu mētra, izops, kaķu mētra, majorāns, piparmētra, rozmarīns, timiāns u.c.

Mūsu dārzs, veikals

Plūdoņa 24, Bauska, Bauskas nov., LV-3901
Sēklas, dārza inventārs, dārza materiāli, augu aizsardzības līdzekļi, minerālmēsli, dārzkopība semināri, dārzkopība konsultācijas, sēklu vairumtirdzniecība, sīpolpuķes, zālienu sēklas, zālāju sēklas, kūdra, substrāti, dārza podi, dēstu kasetes, profesionālās sēklas, sīpolu vairsīpoliņi, profesionālās dārzeņu, puķu sēklas, sēklas un

TEKATEH, SIA

Katlakalna 1, Rīga LV-1073
Apraksts:

Vairumtirdznicība mājai un būvei. Apdares materiāli,  durvju furnitūra, rokturi, mehānismi, uzlikas, atslēgas, B-Harco, ABLOY, metāla kalumi, elektroinstrumenti DWT, CROWN, Bylectrica rozetes, slēdži, vadu kanāli, lāpstas, Kodak, insektu tīkli.

ADM Solutions, SIA, Tehniskie, industriālie gumijas un plastmasas materiāli

Tēraudlietuves 23, Rīga, LV-1026
Mūsu produkti un pakalpojumi: ✓ Metālapstrāde ✓ Virpošana ✓ Frēzēšana ✓ Lāzergriešana ✓ Hidroabrazīva griešana ✓ Gumijas izstrādājumi ✓ Ražošana, tirdzniecība, vairumtirdzniecība ✓ Plastmasas izstrādājumi ✓ Plastmasas izstrādājumu izgatavošana ✓ Konveijeru, transportieru lentas un aprīkojums ✓ Grīdas segumi, grīdu segumi sporta zālēm, daudzfunkcionālie grīdu segumi, zāles imitācija. Ražošana, vairumtirdzniecība ✓ Šļūtenes ✓ Detaļu izgatavošana pēc individuālā pasūtījuma ✓ Blīvēšanas materiāli ✓ Blīvju izgatavošana

Komte, SIA

Ezera 2, Talsi, Talsu nov. LV-3201
Piedāvājumā:: ✓ Stacionārie datori ✓ Portatīvie datori ✓ Datoru remonts ✓ Datoru komponentes ✓ NUC datori ✓ Viedtālruņi un to aksesuāri ✓ Datu nesēji ✓ Spēļu konsoles ✓ Audio tehnika ✓ TV un komerciālie displeji ✓ Spēļu monitori ✓ Datora aksesuāri ✓ Projektori ✓ Biroju preces ✓ Datoru perifērijas ierīces ✓ Sadzīves tehnika ✓ Virtuves tehnika ✓ Tīkla produkti

Sedums, SIA

Svētciems, Mehanizācijas 8, Salacgrīvas pagasts, Limbažu nov., LV-4033
Par uzņēmumu:

SIA "Sedums" ir būvniecības uzņēmums, kurš savu darbību uzsāka 1991. gadā. Mūsu galvenās vērtības ir pieredzes un kvalitātes savienojums, kas veido izcilu rezultātu darba objektos. Darbības profils - sākot ar biroja telpu remontdarbiem un pārbūvi, beidzot ar industriālo projektu realizāciju. Paralēli attīstām koka ēku ražošanu. 

Kanclers, SIA, Filiāle

Pasta 51 k.7, Jelgava LV-3001
Piedāvājumā:: ✓ mēbeles ✓ kancelejas preces ✓ hobijlietas ✓ attīstošās rotaļlietas ✓ grāmatas ✓ skolas piederumi un somas ✓ saimniecības preces ✓ mazā sadzīves tehnika Par mums: SIA "Kanclers" Jelgavā ir trīs tirdzniecības vietas un interneta veikals (www.kanclers.lv), kur tiek piedāvāts ļoti plašs preču klāsts.

Rīgas stikls, SIA, stiklinieku darbnīca

Valmieras 39, Rīga, LV-1009
Stikla apstrādes uzņēmums:

"Rīgas Stikls" ir 1992. gadā dibināta kompānija, kas darbojas stikla apstrādes jomā, ražojot izstrādājumus no stikla, rūdīta stikla, dekoratīvās plēves un spoguļiem. Uzņēmums ir kļuvis par atpazīstamu un uzticamu partneri stikla apstrādes tirgū, strādājot kā ar individuāliem pasūtītājiem, tā mēbeļu ražotājiem, arhitektūras un dizaina kompānijām. Bez stikla ražošanas un apstrādes, "Rīgas Stikls" piedāvā arī stiklotas konstrukcijas, drošības stiklus, dekoratīvos stiklus un stikla paketes.

DHS, SIA

Salamandras 1 k.2-8, Rīga, LV-1024
Apraksts: SIA "DHS" ir oficiālais Somijas uzņēmuma Soft Protector Oy pārstāvis Latvijā. Mēs piedāvājam augstas kvalitātes inovatīvus produktus "SOFTCARE", "HYGISOFT" un "DESISOFT". Mūsdienu ķīmiskajā pasaulē arvien vairāk pieaug pieprasījums pēc produktiem, kas nesatur kaitīgus piejaukumus. Kā izplatītājs kopā ar ražotājiem, mēs esam par dabai un patērētājiem draudzīgiem produktiem un vēlamies parādīt ceļu uz tīru vidi un drošu šo produktu lietošanu.

Magma tapetes, salons

Latgales 78, Rēzekne, LV-4601
Apraksts:

Pie mums jums ir iespēja apmeklēt lielāko Latgales reģionā tapešu sortimentu. Mūsu salonā ir vairāk nekā 1200 tapešu veidu, kas palīdzēs iekārtot mājokli atbilstoši jūsu stilam un laikmetam, radot izteiksmīgu klasiku vai gluži pretēji - modernu iespaidu. Piedāvājam vienu no plašākajām durvju ekspozīcijām Latgales reģionā. Salona klāstā ir vairāk nekā 100 dažādu iekšdurvju veidu, kā arī 50 visdažādāko modeļu, dizainu un funkcionalitātes metāla durvis, kā arī sortimentā ir tehniskās un ugunsdrošās durvis un durvis pēc individuāliem izmēriem.

Kubuss, veikals

Ugāle, Rūpnīcas 1, Ugāles pagasts, Ventspils nov. LV-3615
Par veikalu: Pārdošanā viss darbam un atpūtai. Ne velti mūs vietējie dēvē par „mazajiem Kuršiem”, jo pie mums ir pieejamas saimniecības preces, makšķerlietas, būvmateriāli. Piekabes noma.

Baltijas Papīrs, veikals

Tērbatas 53-1, Rīga, LV-1011
Visa veida krāsu papīrs ofisiem, mākslai, poligrāfijai, t.sk. līmplēves, aploksnes, fotopapīrs, kartoni

Unilevel, SIA, polietilēna, papīra, bio maisiņi

Turpinām strādāt klātienē!
Rāmuļu 21, Rīga, LV-1005
Mūsu piedāvātie produkti:: ✓ Bioloģiski kompostējami maisi (maisiņi) ✓ Reklāmas maisiņi ✓ Bakalejas un beramo produkcijas iepakojumi ✓ Maisiņi pārtikas rūpniecībai ✓ Maisiņi rūpniecībai ✓ Higiēnas preču maisiņi ✓ Piedāvājumi autoservisiem ✓ Slēdzamie maisi ✓ Plēves

Prāna Ko, SIA

Spilves 4, Rīga LV-1055
Mūsu sortimentā ir vairāk nekā 8000 dažādu preču: ✓ Prāna Ko ir ekskluzīvs medicīnas apģērba KOI (ASV) zīmola izplatītājs Baltijas valstīs. ✓ Paparnet (IT) zīmola izplatītājs Latvijā, kas ir pasaules līderis higiēnas papīra ražošanā. ✓ Abena (DK) zīmola izplatītājs Latvijā, kas ir EKO zīmols, kas ražo urīna nesaturēšanas produkciju un kopšanas kosmētiku.

Dekolat, SIA

Miera 76-1b, Rīga LV-1013
Apraksts: SIA "Dekolat" pārstāv uzņēmumu "Deko". Uzņēmums klientiem piedāvā kvalitatīvo Dānijas firmas "Deko" produkciju

Kaucminde, SIA

Katrīnas laukums 1, Tukums, Tukuma nov. LV-3101
Apraksts:

SIA “Kaucminde” pieredze kopš 2013. gada. Sniedz šādus pakalpojumus: ķīmiskā tīrīšana, uzkopšanas serviss, profesionālas sadzīves ķīmijas tirdzniecība. IRVE pieņemšanas punkts. Labsajūtas pamats ir tīra vide!!!